Renovatie woning Schijndel

 

Woning renovatie Schijndel regio Meierijstad

Voor een vakkundige renovatie van jouw woning in Schijndel of omgeving Meierijstad ben je bij Gehabro aan het juiste adres. Wij hebben ruime ervaring met het renoveren en verbouwen van woningen. Binnen kunnen wij de badkamer, keuken, bijkeuken, toilet of woonkamer voor je renoveren, maar ook uw buitenklussen, zoals het dak, de gevel of kozijnen behoren tot de mogelijkheden. Maar ook de renovatie van momumentale panden en woningen met historie is ons vak en doen wij graag voor je.

Authentieke kenmerken renovatie woning

Wanneer je jouw oude woning wilt renoveren dan wil je dat de authentieke kenmerken, die zo bepalend zijn voor de sfeer en uitstraling, behouden blijven. Dit vereist de nodige vakmanschap, iets waar wij ervaren in zijn. Wij gaan nauwkeurig en grondig te werk zonder de details uit het oog te verliezen. Zowel grote als kleine projecten liggen bij ons in professionele handen. Wij brengen elke woning renovatie in Schijndel en Meierijstad tot het gewenste resultaat.

Verbouwing woning

Wil je jouw woning in Schijndel of Meierijstad renoveren, verbouwen of aanbouwen? Wij kunnen direct vanaf het begin van de verbouwing helpen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij je helpen met het regelen van vergunningen en het uitzetten van de bouwplannen. Als bouwbedrijf en als aannemer adviseren we je met kennis van zaken over de mogelijkheden, zijn we duidelijk over de kosten, maken en bewaken we de bouwplannen en zijn we tot en met de oplevering betrokken.

Wil je je laten adviseren op het gebied van woning renovatie of verbouwing? Maak dan een afspraak zodat we je van een passend advies kunnen voorzien. Uiteraard ontvang je van ons een vrijblijvende offerte.

Gehabro

Veghelsedijk 27,
5482 VK Schijndel

06 12991669

info@gehabro.nl

Privacy

Neem contact met ons op

Wil je meer informatie of eens kennis maken? Neem vrijblijvend contact met ons op.