Hét bouwbedrijf waar je op kunt rekenen
Ben je op zoek naar een betrouwbaar bouwbedrijf? Dan zit je bij ons goed. Bij Bouwbedrijf Gehabro doen we namelijk elke dag waar we sterk in zijn: de uitvoering en organisatie van nieuwbouw projecten, verbouwingen, restauraties, renovaties en onderhoud. 
Bouwbedrijf Gehabro is een jong en dynamisch bedrijf dat sinds 2005 al vele klanten in de regio heeft bediend. Oprichter Mark Gevers staat voor transparantie, betrokkenheid en kwaliteit. Bij Gehabro nemen we van begin af aan veel zorg uit handen. Als bouwbedrijf en als aannemer adviseren we je met kennis van zaken over de mogelijkheden, zijn we duidelijk over de kosten, maken en bewaken we de bouwplannen en zijn we tot en met de oplevering betrokken. Gewoon goed geregeld.

Afspraak is afspraak

We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. Dát is ons motto. Bij Gehabro weet je precies waar je aan toe bent. We zorgen dat je nooit voor onaangename verassingen komt te staan.

Kwaliteit en vakmanschap

Elk project, klein of groot, krijgt de aandacht die het verdient. We gaan vakkundig en zorgvuldig te werk. Het werk dat we afleveren moet gewoon goed zijn.

Persoonlijk

We vinden het belangrijk dat we een goede band met onze klanten hebben. Onze werkwijze is dan ook heel transparant. We overleggen, denken mee en adviseren. Gezamenlijk een goed eindresultaat; dat is ons doel.

Opgeruimd staat netjes

Bij een mooi eindresultaat mag je verwachten dat het ook opgeruimd is. Voor Gehabro is dat vanzelfsprekend. We leveren elk project netjes op. 

Gehabro

Veghelsedijk 27,
5482 VK Schijndel

06 12991669

info@gehabro.nl

Privacy

Neem contact met ons op

Wil je meer informatie of eens kennis maken? Neem vrijblijvend contact met ons op.