Nieuwbouw, verbouw en aanbouw

 

Bouwen zonder zorgen

Waarschijnlijk zie je het al voor je maar weet je niet waar te beginnen. Van nieuwe keuken tot dakopbouw en van totaalverbouwing tot nieuwbouwwoning, met onze persoonlijke aanpak zorgen we dat alles goed geregeld wordt. Gezamenlijk een goed eindresultaat; dat is ons doel.

Nieuwbouw woning

Het bouwen van een nieuw huis doe je niet elke dag. Met onze ervaring in combinatie met de specifieke vakkennis kun je dit gerust aan ons over laten. Wij denken actief met je mee, geven deskundig advies en nemen desgewenst het hele traject voor onze rekening. Van het aanvragen van de bouwtekening tot de afwerking van het dak.

Verbouwen

Voldoet je woning niet meer aan je eisen? Wil je de gedateerde badkamer vervangen, je keuken verbouwen, ruimte creëren op zolder of een carport laten bouwen? Wij verbouwen in de breedste zin van het woord. Voor zowel een grote of kleine verbouwklus kun je dus bij ons terecht. Wij helpen je graag met het realiseren van je woonwensen.

Aanbouwen

Kom je ruimte te kort? Wellicht biedt een aanbouw de oplossing. Door een serre, dakkapel, bijkeuken of garage aan je huis te bouwen kunnen we veel ruimte creëren. Naast het feit dat een aanbouw meer leefruimte geeft, creëert een aanbouw meerdere vierkanten meters en daarmee neemt de waarde van je woning toe. 

Wij denken graag mee

Iedere situatie is anders. Daarom komen we altijd eerst langs om samen te kijken wat je wensen zijn. Door onze jarenlange ervaring kunnen we jou uitstekend adviseren over de verschillende mogelijkheden en opties. We zijn eerlijk over welke werkzaamheden écht nodig zijn en altijd helder over de planning en de kosten. Zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Gehabro

Veghelsedijk 27,
5482 VK Schijndel

06 12991669

info@gehabro.nl

Privacy

Neem contact met ons op

Wil je meer informatie of eens kennis maken? Neem vrijblijvend contact met ons op.