Dakrenovatie aannemer Schijndel

 

Dakrenovatie Schijndel regio Meierijstad

Voor een vakkundige dakrenovatie in Schijndel of omgeving Meierijstad ben je bij Gehabro aan het juiste adres. Wij hebben ruime ervaring met het renoveren en bedekken van daken. We kunnen je op diverse disciplines van dienst zijn, hierbij kun je denken aan een dak lekkage, het vernieuwen van bestaande dakbedekking, het isoleren van daken en nog vele andere dak gerelateerde werkzaamheden.

Pannendak renoveren, isoleren of vernieuwen

Uiteraard kunnen we dus ook het dak van jouw woning in Schijndel en Meierijstad renoveren, isoleren of vernieuwen. Een pannendak kan er door allerlei factoren lelijk uit komen te zien. De dakpannen zijn dan meestal niet alleen vervuild en verweerd, in de loop der jaren worden ze vaak erg poreus. Hierdoor op termijn lekkages ontstaan. Maar het kan ook zo zijn dat jouw dak aan de buitenkant juist prima in orde is maar isolatie nodig is zodat er minder warmte via jouw dak verloren gaat.

Kosten dakrenovatie

De prijs voor een dakrenovatie in Schijndel en regio Meierijstad is afhankelijk van vele factoren. Bouwbedrijf Gehabro komt dan ook graag langs om te kijken naar de mogelijkheden. We kijken altijd naar wat ├ęcht nodig is. Dit kan het advies zijn om het gehele pannendak te laten vernieuwen of een renovatie voor de verlenging van de levensduur zodat het dak weer vele jaren meekan.

Wil je je laten adviseren op het gebied van dakrenovatie? Maak dan een afspraak via onderstaand formulier zodat we je van een passend advies kunnen voorzien. Uiteraard ontvang je van ons een vrijblijvende offerte.

Gehabro

Veghelsedijk 27,
5482 VK Schijndel

06 12991669

info@gehabro.nl

Privacy

Neem contact met ons op

Wil je meer informatie of eens kennis maken? Neem vrijblijvend contact met ons op.