Onderhoud woning Schijndel

 

Perfect onderhoud van jouw woning

Ben je op zoek naar een professioneel bouwbedrijf in Schijndel om jouw woning perfect te onderhouden? Wij nemen graag het onderhoud van jouw woning uit handen. Bouwbedrijf Gehabro heeft veel ervaring met het onderhouden en renoveren van woningen. Uiteraard kunnen we je ook van dienst zijn met vrijblijvend vakkundig advies over energiebesparing en duurzame oplossingen met betrekking tot het onderhoud van jouw woning in Schijndel en omgeving Meierijstad.

Van grote tot kleine onderhoudsklussen

Iedere woning in Schijndel en omgeving Meierijstad heeft op termijn onderhoud nodig. Door preventief onderhoudswerkzaamheden te laten uitvoeren kun je in de toekomst mogelijke grote kostenposten voorkomen. Bouwbedrijf Gehabro is niet alleen gespecialiseerd in groot onderhoud als dak- en gootwerkzaamheden, schilderwerk, hang- en sluitwerk en voegwerk maar ook in schadeherstel en kleine onderhoudsklussen.

Onderhoud met visie

De onderhoudswerkzaamheden aan jouw woning verrichten we met visie. Dus niet een tijdelijke oplossing, maar oog voor de langere termijn. Je hebt er tenslotte niets aan als je dezelfde woningreparatie een jaar later weer moet laten uitvoeren. Bouwbedrijf Gehabro Schijndel denkt bij het onderhoud van jouw woning of bedrijfspand dan ook graag met je mee. Als specialist hebben we veel ervaring met het onderhouden en renoveren van woningen, maar als bouwbedrijf kunnen ook een complete verbouwing van keuken, badkamer, zolder of woning voor je uitvoeren.

Wil je je laten adviseren op het gebied van woning renovatie of verbouwing? Maak dan een afspraak zodat we je van een passend advies kunnen voorzien. Uiteraard ontvang je van ons een vrijblijvende offerte.

Gehabro

Veghelsedijk 27,
5482 VK Schijndel

06 12991669

info@gehabro.nl

Privacy

Neem contact met ons op

Wil je meer informatie of eens kennis maken? Neem vrijblijvend contact met ons op.