Dakkapel plaatsen Schijndel

Dakkapel aannemer Schijndel regio Meierijstad

Heb je een woning in Schijndel of omgeving Meierijstad en wil je deze graag van een dakkapel voorzien? Bij bouwbedrijf Gehabro maken en plaatsen we regelmatig een hoogwaardige dakkapel. Wij hebben ruime ervaring met het op maat maken en monteren van dakkapellen. Uiteraard kunnen we dus ook jouw woning in Schijndel en Meierijstad van een dakkapel voorzien.

Dakkapel op maat

Een dakkapel brengt vele voordelen met zich mee. Door een dakkapel wordt de ruimte aanzienlijk vergroot en heb je meer lichtinval. Wij maken een dakkapel op maat op basis van jouw wensen. Hierbij houden we altijd rekening met de uitstraling van je woning en de voorkeur van materialen. Als je voor jouw dakkapel in Schijndel kiest voor Gehabro, dan kies je voor een vakkundige montage. De afwerking wordt tot in de puntjes verzorgd. Door de kwaliteit van onze materialen en ons oog voor detail op het gebied van montage en afwerking zul je zeker tevreden zijn met het uiteindelijke resultaat.

Kosten dakkapel plaatsen

De prijs voor een dakkapel of dakopbouw in Schijndel en regio Meierijstad is afhankelijk van vele factoren, zoals het model, de dakschuinte, hoogte, breedte en de gekozen opties. Daarnaast spelen de gebruikte materialen van het kozijn zoals hout, aluminium of kunststof een rol bij het kostenplaatje. Jouw wensen bepalen de prijs. Wij streven ernaar om een hoge kwaliteit dakkapel te leveren tegen een aantrekkelijke prijs.

Wil je je laten adviseren op het gebied van een passende dakkapel voor jouw woning? Maak dan een afspraak via onderstaand contactformulier dan komen we graag langs om samen te kijken naar de mogelijkheden. Uiteraard ontvang je van ons een vrijblijvende offerte.

Gehabro

Veghelsedijk 27,
5482 VK Schijndel

06 12991669

info@gehabro.nl

Privacy

Neem contact met ons op

Wil je meer informatie of eens kennis maken? Neem vrijblijvend contact met ons op.