Badkamer renovatie Schijndel

 

Aannemer schijndel regio Meierijstad badkamer renovatie

Is jouw badkamer toe aan een grondige renovatie? Droom je van een prachtige nieuwe badkamer? Voor badkamer renovatie Schijndel zit je bij Gehabro goed. Wij hebben veel ervaring met het renoveren van badkamers in Schijndel en omgeving Meierijstad. Het hele traject kunnen wij voor onze rekening nemen en wij verzorgen badkamer renovaties tot in het kleinste detail.

Van complete verbouwing tot kleine klus

Wij geven jouw badkamer in Schijndel met onze badkamer renovatie een geheel nieuwe uitstraling. Dit hoeven niet hele grote ingrepen te zijn. Met alleen nieuwe tegels of nieuw sanitair ziet het er al heel anders uit. Wij kunnen je adviseren over de mogelijkheden, werken met de nieuwste materialen en technieken en houden rekening met de geldende wet- en regelgeving. Gehabro is thuis in badkamer renovatie in jouw woning in Schijndel en omgeving Meierijstad, zowel complete verbouwingen als de kleinere klussen!

Werkwijze badkamer renovatie Schijndel

Bouwbedrijf Gehabro adviseert je graag over de praktische en technische mogelijkheden voor badkamer renovatie in Schijndel en omgeving Meierijstad. We komen bij je langs voor een oriƫnterend gesprek en kunnen zo de maten van jouw badkamer precies meten en de huidige situatie komen beoordelen. Wij luisteren naar jouw wensen en maken een passend voorstel. Wanneer je het renoveren van de badkamer door ons laat verzorgen zijn wij transparant over de kosten, houden wij je het gehele proces op de hoogte en streven we tijdens de badkamer renovatie in Schijndel naar zo min mogelijk overlast.

Wil je je laten adviseren op het gebied van badkamer renovatie? Maak dan een afspraak via onderstaand formulier zodat we je van een passend advies kunnen voorzien. Uiteraard ontvang je van ons een vrijblijvende offerte.

Gehabro

Veghelsedijk 27,
5482 VK Schijndel

06 12991669

info@gehabro.nl

Privacy

Neem contact met ons op

Wil je meer informatie of eens kennis maken? Neem vrijblijvend contact met ons op.